Từ khóa: Knife Skills, How To, Carve, Chop, Slice, Fillet

rating

Knife Skills

Knife Skills: How to Carve Chop, Slice, Fillet. Đọc sách online Knife Skills pdf bên dưới.

Đặt in màu tại HoaXanh. Sách màu in trên giấy thường hoặc giấy bóng lán (195.000đ)

  • 120,000đ
  • Thương hiệu: DK Publishing
  • Mã sản phẩm: KNI142706
  • Tình trạng: 2

Sách hình ảnh hướng dẫn kỹ năng sử dụng dao trong nhà bếp. Sách trình bày chi tiết từ cơ bản như các loại dao khác nhau, cách cầm và sử dụng dao an toàn, các kỹ năng cắt rau quả, thịt. Phần nâng cao hướng dẫn tất cả các kỹ năng khi làm cá, thịt, gọt rau quả... Đây là quyển sách không thể thiếu cho những đầu bếp chuyên nghiệp. 

Learning to cut; anatomy of a knife; history of knife-making; modern knives; choosing a knife; types of knives; sharp-bladed cutting tools; other cutting accessories; garnishing tools; knife safety; storing knives; caring for knives.

Peeling, slicing, dicing, coring, pitting, shredding; cleaning vegetables; making ribbons, crisps, cups, French fries; preparing stir-fry; tomato concassé; chili flowers; chopping herbs; preparing spices.

Round fish & flatfish—gutting, boning, trimming, skinning, filleting, serving; slicing raw round fish; shellfish—oysters, clams, scallops, shrimp, langoustines, crab, lobster, squid, octopus.

Beef, lamb, pork & ham—boning, slicing, butterflying, carving; offal; chicken—jointing, spatchcocking, boning, cutting up cooked birds, carving; other birds—turkey, duck, goose; jointing a rabbit.

Raw doughs—cutting & stamping doughs and pastries; finishing doughs; baked doughs—filling pastries & cakes, making Melba toast, slicing sandwiches, pastry & cakes; chopping & working with chocolate.

Apples—peeling, slicing, fluting; sliced pear; lemon-zest julienne; orange sections; pineapple—slices, chunks, fluted; peeling peaches & nectarines; preparing mango; melon boats & balls; macédoine salad; chestnuts

Không có đánh giá nào cho sản phẩm này.

Viết đánh giá

Vui lòng đăng nhập hoặc đăng ký trước khi đánh giá